fredag 18. april 2008

En Kopp – men så mye mer enn bare dét

Denne lørdagen skulle bli mer enn bare en slurk kaffe. Denne lørdagen skulle faktisk bli legendarisk. Det var nemlig åpningen for vår kjære gruppe, som vi har valgt å gi det passende navn Bodø Café & Uteliv.

15.30 var oppmøte, og jeg må si at idet jeg entret kafeen felte jeg en liten tåre. Det hadde allerede samlet seg en gjeng på rundt 10-12 stykker, og som allerede hadde bestilt både kaffe og kake. Det varmet meg like mye som nytrukket kaffe, av beste merke.


Man kan trygt si at denne opplevelsen var enhver kaffeelskers drøm. Her satt vi på kafé, 15-16 stykker, og snakket om livet og delte våre erfaringer med hverandre. Vi hadde forskjellige temaer som vi vekslet med å prate om, og vi fordelte oss på to områder av kafeen. Og bedre ble det etter hvert som lørdagskaffen gikk, og da vi forlot kafeen rundt klokken 16.30 hadde hele 25 stykker møtt opp for å dele deres lidenskap.

Vi la vekk alle fordommer, vi la vekk alt av sinne, raseri og hat. Vi la vekk alt som var å tenke på og satte oss ned og delte livserfaringer og meninger med hverandre. Nye mennesker opprettet kontakt, både erfaren som uerfaren. Vi hadde det rett og slett fantastisk. Hvis vi hadde tatt den kjærligheten som var å spore på En Kopp den lørdagen, ja, da tror jeg vi kunne ha stoppet alle kriger som er å finne i verden. Selv Osama bin Laden ville valgt å slutte seg til oss om han hadde sett den kjærligheten som fant sted midt ute på ettermiddagen, på kafé i lille Bodø.

Denne dagen var starten på en ny æra, og starten på et nytt liv. Dette var starten på Bodø Café & Uteliv.



Vi kommer tilbake med Analyse av Kafèen så raskt som mulig

2 kommentarer:

Mathias Aavik sa...

Vakkert.

Anonym sa...

Fantastisk, men hei ikke vær frekk med godeste Osmama bin Laden!!!!!!!!!!!!ne